Grundfos Pompa
Grundfos Pompa

Grundfos Pompa

Grundfos 1945 yılından beri faaliyet gösteren dünyanın en büyük pompa üreticisidir. Dünya genelinde toplam 19.000’den fazla insana istihdam sağlayan Grundfos yıllık 16 milyonu geçkin pompa ünitesi, sirkülasyon pompası, dalgıç pompa, santrifüj pompa üretimi gerçekleştirmektedir. Bundan ayrı olarak Grundfos, elektrik motorları da üretmektedir. 1985 yılında kendi üretim teknolojisini geliştiren Grundfos, 1990 yılında Grundfos Teknoloji Merkezi’ni açtı. Bu merkez yeni malzemelerin AR-GE işlemlerinin gerçekleştirmesi, ileri üretim ekipmanlarının inşası için kullanılmaktadır. 1993 yılında ise Grundfos’un tüm üretim, AR-GE işlemleri bir arada geliştirilmek üzere bu binaya taşındı. Ayrıca Grundfos ürünlerin 50’den fazla ülkede distribütörler tarafından satışı ve desteği gerçekleştirilmektedir. Bunlardan biri ise Poyan Mühendislik’tir.

· Dalgıç Pompaları

· Dozaj Pompaları

· Dezenfeksiyon Sistemleri

· Takviye Pompaları

· Uçtan Emişli Pompalar

· Atık Su Pompaları

· Yangın Pompaları

· Sirkülasyon Pompaları

· Hidrofor Pompaları

Grundfos pompaları, ofis ve otel binaları, evler dahil pek çok mekânda ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme için kullanılmaktadır. Ayrıca Su temini ve atık su sektöründe ve de sulama işlemleri için de kullanılmaktadır.

Grundfos ve Poyan Mühendislik

Su teknolojileri sektörünün en güçlü aktörlerinden biri olan Grundfos, sektörün en inovatif ve verimlilik sahibi pompa sistemlerini sunmaktadır. Poyan Mühendislik bilgi birikimi ve tecrübesini Grundfos kalitesiyle buluşturarak Grundfos distribütörlüğünü üstlenmiştir. Poyan Mühendislik Grundfos’un üstün kalitedeki pompa sistemlerinin satışı ve satış sonrası desteğini sağlamaktadır. Poyan Mühendislik Türkiye’de öncü olmasını Grundfos pompa satışı ve satış sonrası hizmetini uzman ekibi sayesinde müşterilerine sunduğu danışmanlığa borçludur. Poyan Mühendislik ve Grundfos Pompa arasındaki iş birliği, Türkiye su teknolojileri sektörüne yön veren muhteşem bir sinerjiye sahne olduğu da rahatlıkla söylenebilir. 

Poyan Mühendislik Hakkında

Poyan Mühendislik olarak dünya üzerinde geliştirilmiş ve ülkemize ekonomik olarak fayda sağlayabilecek olan sistemlerin satışını ve desteğini sağlamaktadır. Yatırımcılarının doğru pompa ve hidrofor sistemleri seçimine de danışmanlık eden Poyan Mühendislik, gelişmiş sistemlerin projelendirme ve danışmanlığını da müşterilerine sunmaktadır. Öncelikli hedef her zaman yaşam alanı ve tesislerin tesisat sistemlerinin sürdürülebilir ve verimli olmasıdır. Bu doğrultuda kurduğu Grundfos ortaklığıyla Türkiye’nin öncü firmaları arasındadır.